Siirry sisältöön

Materiaalitori auttaa löytämään sopivia kumppaneita ja tarvittavaa kiertotalouteen liittyvää asiantuntijapalvelua tai osaamista.

Ketkä ovat kiertotalouden osaajia?

Kiertotalouden asiantuntijat ovat ammattilaisia, joilla on erityisosaamista kiertotalouden periaatteisiin, strategioihin tai käytäntöihin liittyen. He voivat tarjota Materiaalitorilla palvelujaan, kuten konsultointia, suunnittelua, koulutusta ja tutkimusta. Asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita siirtymään kohti kestävämpiä ja resurssitehokkaampia toimintatapoja.

Ilmoita omasta tai organisaatioisi osaamisesta

Kannustamme ilmoittamaan Materiaalitorille oman organisaatiosi tarjoamat asiantuntijapalvelut ja lisäksi henkilökohtaiset osaamiset ja asiantuntemusalueet. Se voi auttaa muita toimijoita löytämään juuri sinut tai organisaatiosi uutena kumppanina.

Etsi kiertotalouden asiantuntijaa tai palvelua

Materiaalitorin asiantuntijapoolista voit etsiä kiertotalouden asiantuntijoita ja kiertotalouteen liittyviä palveluita jätehuoltopalveluista konsultointiin. Asiantuntijapooli on avoin kaikille. Katso Materiaalitorin asiantuntijapoolista löytyisikö sieltä tarpeisiisi sopivaa asiantuntijaa.