Siirry sisältöön

Etsitkö kiertotalouden asiantuntijaa? Tarvitsetko asiantuntijan apua kiertotalouden materiaali- tai tuotekehityksessä tai materiaali- ja resurssitehokkuuden parantamisessa? Olisiko kiertotalouden liiketoimintamallin konsultoinnille tarvetta? Katso Materiaalitorin asiantuntijapoolista löytyisikö sopivaa asiantuntijaa.

Materiaalitorilta voit löytää oikean kumppanin kehittämään yrityksesi toimintoja. Kiertotalouden asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat myös tarjota maksutta palvelujaan Materiaalitorilla.

Näin haet kiertotalouden asiantuntijaa

 1. Mene ”Hae ilmoituksia” -välilehdelle
 2. Voit valita pelkän asiantuntijapalvelun, jolloin listalle tulevat kaikki ilmoitetut asiantuntijapalvelut, jotka käsittävät muut rajauksesi.
 3. Rajaa hakua valitsemalla palveluvalikosta ne asiantuntijapalvelut, joita hakusi koskee.
 4. Voit rajata haettavia ilmoituksia myös maantieteellisesti ja tehdä ilmoituksesi perusteella hakuvahdin, jolloin saat sähköpostiisi tiedon, kun hakuvahtisi mukaisia ilmoituksia julkaistaan palvelussa.

Näin teet ”Etsin asiantuntijapalvelu tai osaamista” -ilmoituksen

Asiantuntijailmoitus tehdään Materiaalitorin “lisää ilmoitus” -valinnan alla:

 1. Tee ilmoitus yrityksen nimissä. Jos haluat ilmoittaa asiantuntijapalveluistasi, etkä toimi minkään organisaation nimissä, ota yhteyttä teollisten symbioosien aluekoordinaattoriin, hän voi tehdä ilmoituksen puolestasi.
 2. Valitse ”lisää ilmoitus”
 3. Valitse ilmoitustyypiksi ”Etsin asiantuntijapalvelu tai osaamista”
 4. Täytä ilmoitus ohjeen mukaisesti
 5. Valitse vetovalikosta palvelu tai osaaminen, jota haet, voit valita useita.
 6. Kuvaile mahdollisimman selkeästi etsimääsi palvelua tai osaamista: tehtävänkuva ja kesto, asiantuntijalta vaadittavat taidot ja kokemus, minkälaista henkilöä haette, kielitaitovaatimukset, määräaikainen/jatkuva/projektiluonteinen tehtävä, mitä organisaatio tarjoaa haettavalle henkilölle tai organisaatiolle.
 7. Lisää halutessasi liitteitä
 8. Rajaa alueet, joilla palvelua tai osaamista tarvitaan -valinnalla kaupunkien ja kuntien tai maakuntien tasolle alueet, joilta palveluita haet, voit valita tähän myös koko Suomen.
 9. Valitessasi tarjottavaksi palveluksi asiantuntijapalvelut, avautuu ilmoituslomakkeelle alavalikko, jossa voit valita, mitä asiantuntijapalveluita tarjoat. Huomaa, että voit valita useampia asiantuntija-alueita samaan ilmoitukseen.

Ilmoituksen voimassaoloaika on maksimissaan vuosi, tämän jälkeen voit halutessasi julkaista ilmoituksen uudelleen tai päivittää voimassa olevan ilmoituksen tietoja.

Lisätietoa

Materiaalitorin neuvonta

Materiaalitorin puhelinneuvonta tiistaisin 9–11 ja torstaisin 13–15.