Siirry sisältöön

Materiaalitorin Tilastot-välilehdellä voi tutustua koostetietoihin Materiaalitorille tehdyistä ilmoituksista, Materiaalitorin kautta tehdyistä kunnan toissijaiseen jätehuoltopalveluun (TSV-palvelu) perustuvista sopimuksista sekä muusta kuntien antamasta toissijaisesta jätehuoltopalvelusta. Kaikki tiedot ovat avoimesti saatavilla myös palveluun kirjautumatta.

Tietoa Materiaalitorin ilmoituksista ja materiaaleista

Materiaalitorilla tehdyistä ilmoituksista voi hakea tietoa eri kriteereillä ilmoitettujen materiaalien määristä. Tietoja voit myös rajata ilmoitustyypin, materiaalin, palvelun ja sijainnin mukaan.

Tilastoja kunnan toissijaisesta jätehuoltopalvelusta tehdyistä sopimuksista

Kunnan toissijaisella jätehuoltopalvelulla tarkoitetaan sitä kunnan yrityksille ja muille organisaatioille antamaa palvelua, jota jätteen haltija on pyytänyt markkinapuutteeseen vedoten. Sopimustiedoista saa määrä- ja hintatietoja kuntien antamasta TSV-palvelusta jätteen, annetun palvelun ja jätelaitoksen mukaan. Tiedot ovat summatietoja, eikä palvelua saaneiden organisaatioiden tietoja julkaista.

Tilastoja muusta kunnan toissijaisesta jätehuoltopalvelusta

Kunnalliset jätelaitokset raportoivat Materiaalitorille Materiaalitorin käyttövelvoitteen ulkopuolelle jäävästä kunnan toissijaisesta palvelusta vuosittain. Raportoinnin kokoomatietoja voi tarkastella rajattuna jätteen, annetun palvelun ja jätelaitoksen perusteella.

Materiaalitorin neuvonta

Materiaalitorin puhelinneuvonta tiistaisin 9–11 ja torstaisin 13–15.